Top 40 legújabb link > Hastánc - wyw.hu

Szponzorált linkek
Szabó Diána- hastáncművész
http://www.diana-oriental-dance.com/

Hastánc oktatás. A hastánc története, stílusok, zenék, ruhák és érdekességek, valamint fotók, videók. A hastánc egy a nőiséggel. Tele van érzékiséggel, örömmel, szenvedéllyel, tűzzel, kecsességgel. Felszabadítja azokat az energiákat, amik elengedhetetlenek ahhoz, hogy megéld a saját nőiséged, és egy olyan testi-lelki harmóniát, ami egész megjelenésedre kihat. Összehangol kívül belül, testileg-lelkileg és elkezdesz sugározni, ragyogni!

Szabó Diána- hastáncművész
Boglárka Esküvői- és Táncruha Szalon
http://www.boglarkaszalon.hu

Ha szalagavató ruhát, keringő ruhát, esküvői ruhát, illetve báli ruhát szeretne kölcsönözni vagy vásárolni, látogasson el Budapest egyik legszínvonalasabb esküvői- és táncruha szaküzletébe, a Boglárka Szalonba! Magas szakmai tudás, kellemes környezet és udvarias kiszolgálás mellett kedvező árakkal várjuk kedves vendégeinket, akár kölcsönzésről, akár vásárlásról van szó. Szalonunkban egyedi, exkluzív ötletek megvalósítására is van lehetőség. Szeretettel várjuk!

Boglárka Esküvői- és Táncruha Szalon
Leyla oázis
http://www.leylaoazis.uw.hu

Leylaoázis egyiptomi hastáncruhák eladás, kölcsönzés. Kellékek botok, izisz szárnyak, ujjcintányér, ékszerek...Varrások méretre. Flitterezés profi fellépőruhák készítése. Hastáncoktatás magánórák, koreográfiák.

Leyla oázis
Selima Hastánc - Tóth Csilla
http://selimahastanc.hu/

Hastánc oktatás, fellépések rendezvényeken Budapesten és Vácon. Tanfolyamok kezdő szinttől a haladóig. Az első óra ingyenes.

Selima Hastánc - Tóth Csilla
Tánc
http://tanciskola.hu

Tele vagy energiával, de nem tudod, hogy hol vezesd le? Forr a véred a zene ritmusaira? Imádsz táncolni és egy kitűnő tánciskolát keresel! Ne késlekedj egy percet, sem mert, nálunk a helyed! Szakképzett tánctanárokkal, szuper hangulattal és több mint harminc féle táncstílussal várunk Téged iskolánkban. Nálunk gyerekek is játszva tanulhatnak! 5 éves kortól 15 éves korig várjuk gyermek táncokra a tanulni vágyó lurkókat. Tánciskolánkban egyéb szolgáltatásokat is nyújtunk. Lehetőség van terem bérlésre, esküvői tánctanulásra, szalagavatós táncoktatásra, illetve vállaljuk táncos műsorok teljes körű lebonyolítását is. Ha szeretnél profi táncossá válni vagy csak egyszerűen lételemed a mozgás gyere hozzánk és nem fogsz csalódni!

Tánc
Sefirah - oktató lemezek: Fátyoltánc és gyermek oktató dvd
http://www.orientaldance.hu/oktato-lemezek.html

Egyiptomi fátyoltánc A hárem titka Az Egyiptomi Fátyoltánc oktató DVD varázslatos világba kalauzolja a hastánc híveit. A kecses mozdulatok titkát lépésről-lépésre kezdő és haladó táncosok is elsajátíthatják. A fátyol játékosságot, érzékiséget, sejtelmességet kölcsönöz a táncosnak és képviseli mindazt, ami a nőiességgel összefügg. Egy rejtett világ, a háremek titkos világa tárul fel, az ősi csábítás minden trükkjével. Érdemes kipróbálni… Sefirah és a kishercegnők Hastánc kicsiknek és nagyoknak A film speciálisan gyermekek számára készült. Az Ezeregyéjszaka világába vezeti el az apróságokat és egy mesés világon keresztül kívánja megmutatni a hastánc alaplépéseit alapozva arra, hogy a kiskorúak elsősorban a mozdulatok utánzásával, játékos formában tanulnak leghatékonyabban. Sefirah segítségével otthon is könyedén megtaulható a varázslatos hastánc.

Sefirah - oktató lemezek: Fátyoltánc és gyermek oktató dvd
Hastánc Akadémia - Áncsán Anikó /Sefirah
http://www.orientaldance.hu/

A Hastánc Akadémia (Oriental Dance Hungary) központ a teljeskörű rendszeres hastánc oktatás mellett 2006. óta szervez intezív kurzusokat a legnevesebb legendás egyiptomi, amerikai, közel-keleti előadók/táncosok és zenészek vendégszereplésével. Mit nyújtunk számodra? - 15 éves szakmai tapasztalat - egységes elméleti és gyakorlati oktatás a közel-keleti táncművészetről kezdőtől a professzionális fellépő szintig - színpadi fellépési lehetőség - ingyenes egyedi tanagyagok a növendékek számára a tanulás segítéséhez -filmvetítés, klubélet, vidám hangulat, lendületes oktatói csapat 100% Újonc Garancia: ha nem tetszett az első óra, visszafizetjük az árát! Hastánc Akadémia: 1072 Budapest, Dohány u. 22-24. I/6. Művészeti vezető: Áncsán Anikó / Sefirah Videók: http://www.youtube.com/OrientalDanceHungary 06203291398 info@OrientalDance.hu www.OrientalDance.hu

Hastánc Akadémia - Áncsán Anikó /Sefirah
Nyári Csilla Zahira
http://www.zahira.eoldal.hu/

Nyári Csilla 2003 óta foglalkozik orientális tánccal. Többéves tanítási tapasztalattal és fellépő múlttal rendelkezik. A Shaba Oriental Art tagja, asszisztense és szólistája. Számos verseny díjazottja szólóban és a Shaba Oriental Art tánccsoporttal egyaránt, melynek egyik legrégebbi tagja.

Nyári Csilla Zahira
Kultúra - kultura.wyw.hu
http://kultura.wyw.hu/

Magyar kultúra és művészet. Művelődési házak, múzeumok.

Kultúra - kultura.wyw.hu
Szórakozás Budapesten
http://szorakozas-budapest.wyw.hu/

Múzeumok, éttermek, uszodák, strandfürdők, színházak, jégpályák, tánciskolák, mozi, bevásárlóközpontok. Wellness, alakformáló szalonok. Szórakozás Budapesten katalógus.

Szórakozás Budapesten
Szórakozás - szorakozas.wyw.hu
http://szorakozas.wyw.hu/

Szórakozás Budapesten és vidéken. Utazás, színház, teke, bowling, biliárd, disco, wellness. Kiállítások, kávézó, vadaspark, mozi, karaoke klub, club.

Szórakozás - szorakozas.wyw.hu
Kismama és baba-mama hastánc
http://www.par-beszed.eu/

Várandósok és kisbabás anyukák részére tartok hastánc órákat az Oktogonnál. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várok!

Kismama és baba-mama hastánc
Laura Cooper - Hastánc
http://www.konyv-konyvek.hu/hastanc_cooper_laura

A könyv szemléletes képekkel bemutatja az alaplépéseket a csípőmozdulatoktól a dervisforgásig, a fátyoltáncot, a kardtánc művészetét, így a kezdők és haladók egyaránt haszonnal forgathatják. Ötleteket kapunk arra, hogyan állíthatunk össze különleges táncműsorokat a közönségnek, hol és milyen zenére táncolhatunk, mit viseljünk tánc közben.

Laura Cooper - Hastánc
Hastánc
http://tehetsegesek.hu/tanc

Táncok minden mennyiségben. Ha tanulni akarsz pár lépést vagy csak megnéznél pár tánc fajtát nézz be.

Hastánc
Hastánc oktatás, kezdőknek
http://www.hastanc1.freeweb.hu/

Egyiptomi hastánc tanfolyamot indítunk kezdőknek, Budapesten a VI. kerületben. A kezdőcsoport 2011. januárjában indul, folyamatos becsatlakotási lehetőséggel. Ha szeretnél mozogni, kikapcsolódni és megismerni egy gyönyörű egzotikus táncot, akkor gyere és csatlakozz hozzánk. Ezen a lapon fognak megjelenni a friss információk a tanfolyamokról.

Hastánc oktatás, kezdőknek
Hastánc Oktatás Tóth Beával Kezdőknek
http://www.bellybea.com/

Változtasd meg alakod és tartásod a hastánccal és ajándékozd meg Magad harmonikus nőiességgel egy életre! - amit mások csak a külső szépség megszerzésével töltenek!

Hastánc Oktatás Tóth Beával Kezdőknek
AhlamDana - hastánc és orientális magazin
http://www.ahlamdana.eoldal.hu

.::Ahlam Dana orientális magazin - arab kultúra, hastánc és oktatás, valamint egyéb érdekességek mindenkinek::. Az AhlamDana orientális magazin mindazoknak szól, akik érdeklődnek az arab kultúra, a hastánc (orientális tánc, raks sharki) és az ezzel kapcsolatos ezer és egy érdekesség iránt.

AhlamDana - hastánc és orientális magazin
Baranyai Beáta - hastáncos, oktató
http://www.baranyaibeata.hu/cikkek/hastanc_video.html

"Hastánc oktatás Budapesten szakképzett oktatóval az alapoktól. Megtanuljuk az alapmozdulatokat, helyes tartást, az izoláció lényegét, később koreográfiákat, mindezt vidámsággal, humorral fűszerezve. Elméleti háttér: ritmusok, hangszerek, a hastánc stílusai stb."

Baranyai Beáta - hastáncos, oktató
Shamila Orientális Tánc - Szombathely
http://www.shamila.hu

SHAMILA ORIENTÁLIS TÁNC Hastáncoktatás magas színvonalon kezdőtől a haladó szintig, szakképzett oktatótól! Kezdő csoport indul az MMIK-ban szeptember 6-án (hétfőn) 18 órai kezdettel a 17-es (tükrös) teremben. Az első óra ingyenes! Shamila Hastánc Egyesület Bővebb információ: www.shamila.hu Tel: 06/70-334-2482

Shamila Orientális Tánc - Szombathely
Berill törzsi hastánc csoport
http://www.hastanc.co.cc

Békés megyei törzsi hastáncosokból álló csoport. Fellépéseket vállal Békés megyében és szerte az országban.

Berill törzsi hastánc csoport
Hastáncosoknak balett óra
http://www.miamibalett.hu/balett-mindenkinek/balett-hastancosoknak/500/

Szeretnél a HASTÁNC órán sokkal hatékonyabban és gyorsabban fejlődni, mint a társaid? Tudtad, hogy a legelismertebb Hastánc tanárok egyenesen ajánlják tanítványaiknak, hogy a Hastánc mellett kiegészítés képpen járjanak el balett órára. Szeretnéd mindezt KEDVEZMÉNYES bérlettel? Ne hagyd ki a lehetőséget! Tedd harmonikussá mozgásodat Balett tréning segítségével!

Hastáncosoknak balett óra
Hastánc Nyíregyházán - Hastánc oktatás és fellépések Nyíregyházán
http://keysha.mlap.hu/

Kiss Krisztina okleveles orientális táncoktató és előadóművész Hastánc oktatás Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar megyékben. Tanfolyamok és fellépések Nyíregyházán és környékén.

Hastánc Nyíregyházán - Hastánc oktatás és fellépések Nyíregyházán
10 éves a Yasmina Hastánc Stúdió
http://www.yasmina.hu

Folyamatosan induló tanfolyamok, oktatások, workshopok: Kezdő hastánc, Háremtorna, Orientális szabadegyetem, ujjcin tanulás, csörgődobos tánc, fátyol tánc. Kezdő hastánc tanfolyam esetén az első óra ingyenes! A programok és oktatások helyszíne: 1137 Budapest, Jászai Mari tér 4/b. I/2.

10 éves a Yasmina Hastánc Stúdió
LEYLA HASTÁNCRUHA ELADÁS-KÖLCSÖNZÉS-
http://www.hastancleyla.fw.hu

Egyiptomi hastáncruhák- kellékek eladók nagy választékban. Kölcsönözhető fellépőruhák.Varrások méretre- flitterezés- Egyiptomi utak. +36 20- 560-90-61

LEYLA HASTÁNCRUHA ELADÁS-KÖLCSÖNZÉS-
Hastánc workshopok
http://www.yasmina.hu/workshop.html

Yasmina Hastánc stúdió téli hastánc workshopjait itt találod. A hastánc alapmozdulatai - összefoglalás: 2009. 11. 28. Simogató kezek, ölelő karok: 2009. 12. 05.

Hastánc workshopok
V. Ras El Sena Szilveszteri Hastáncverseny 2009. 12. 27.
http://www.yasmina.hu/aktualis.html

A szilveszteri hastáncverseny kiírása és a nevezési lap letölthető a honlapról. A hastáncverseny helyszíne: Rotana arab étterem. Szervező: Yasmina

V. Ras El Sena Szilveszteri Hastáncverseny 2009. 12. 27.
Fatime Hastánciskola, Győr
http://www.fatimegyor.neobase.hu/

Kissné Pusztai Gabriella (Fatime) sokéves tapasztalattal (1992 óta tanít) vezeti Győr egyik legnépszerűbb Hastánciskoláját. 2009 - ben több, mint 100 tanítvánnyal büszkélkedhetett a hastánciskola. A tánciskolai tagok között a 7 évestől 75 évesig minden korosztály megtalálható. Az iskolában tanultakat az Ezeregyéjszaka meséi címmel, minden évben megrendezésre kerülő táncos mesejátékban mutathatják be. A tánciskola táncosai ezen kívül, fesztiválokon, céges ill. magán rendezvényeken, bálokon mutathatják be táncos „tudományukat”. A tánciskolába be is nézhetsz, egy virtuális séta keretében. Mindenkit várunk szeretettel!

Fatime Hastánciskola, Győr
Szultankincsei Hastánc és vízipipa
http://www.szultankincsei.hu/

hastáncruhák, keleti ékszerek, vízipipák, Különleges keleti ajándéktárgyak és textíliák kis- és nagykereskedés.

Szultankincsei Hastánc és vízipipa
Kovács Gémes Julianna orientalista énekes
http://www.kovacsgemesjuli.eoldal.hu/

Kovács Gémes Julianna orientalista (arab pop-folk) énekes honlapja.

Kovács Gémes Julianna orientalista énekes
Sunayna orientális táncoktató és előadóművész
http://www.sunayna.hu/

Klasszikus raqs sharki és a modern hastánc, indiai (bollywood-i) tánc és törzsi hastánc. Rendezvényeken szóló, duó és csoportos fellépések!

Sunayna orientális táncoktató és előadóművész
A csábítás művészete: hastánc
http://drimmun.com/testedzes/a-csabitas-muveszete-hastanc.html

A legősibb táncok egyike, mely a köztudatban a nőiesség, az erotika szimbóluma.

A csábítás művészete: hastánc
Vízipipa és vízipipa dohány webáruház
http://www.baharia.hu/

Vízipipa, vízipipa dohány kis és nagykereskedés. Kiváló minőségű vízipipák és vízipipa dohányok kaphatók webáruházunkban.

Vízipipa és vízipipa dohány webáruház
Oriental Fantasy Hastánc
http://www.orientalfantasy.mlap.hu

Hastánc oktatás a belvárosban! Szeretettel várok mindenkit kortól és testalkattól függetlenül, aki szeretne megismerkedni a világ legősibb és legnőiesebb táncával!

Oriental Fantasy Hastánc
Össztánc Webáruház
http://tanccipo.ossztanc.hu/

Az Össztánc Webáruházban tánccipőket, táncruházati termékeket, tánckellékeket és kiegészítőket kínálunk valamennyi táncstílushoz. Legyen szó balettről, jazztáncról, társastáncról, szteppről, tangóról, flamenkóról, salsáról, boogie-ról, swing-ről vagy bármely más táncirányzatról, termékeink között megtalálja az igényeinek megfelelőt.

Össztánc Webáruház
Darbuka rekord
http://www.darbukarekord.eoldal.hu/

Darbuka rekordkísérlet szeptember 13-án Újpesten, az ADY Művelődési Központban.

Darbuka rekord
Hastánc workshopok,élő dobkísérettel, az ország egész területén
http://www.dobszolo-ws.eoldal.hu/

Élő dobos hastánc-workshopok. "Házhoz visszük Hozzád a darbuka csodálatos hangját."

Hastánc workshopok,élő dobkísérettel, az ország egész területén
Beledi Est 2007 DVD
http://belediestdvd.fw.hu/

A 2007-es év "legkülönlegesebb" hastáncműsora, élő zenével, mely a szervezők (Monitta és Gábor) házasságkötésének megünneplésére jött létre.

Beledi Est 2007 DVD
Darbuka
http://darbuka.lap.hu/

Minden információ megtalálható,amit a legfontosabb keleti ritmushangszerről tudni lehet és érdemes.

Darbuka
Beledi est
http://belediest.fw.hu/

Élő zenés (has)táncműsor, úJ helyszínen, idén Újpesten, az ADY Művelődési Központban,szeptember 13-án.

Beledi est
Monitta hastáncoktatás (élő dobkísérettel is!)
http://monitta.fw.hu/

Németh Mónika - Monitta hastáncoktatása (élő dobkísérettel is!), Káposztásmegyeren.

Monitta hastáncoktatás (élő dobkísérettel is!)
Hirdetések
Oldal leírása
hastanc.wyw.hu: WYW Hastánc. Hastánc zenék, hastánc oktatók, hastánc történetek, videok, kosztümtrendek, smink...
Gyűjteményünkben 198 válogatott hastánc témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 198 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 42663